Derin fikir ayrılıkları yaşanan Ergun Ortakcı ile yolların ayrılmasıyla birlikte Eskişehirspor iki maçını da kazandı. Osmanlı 1453 karşısında 4-0 galip gelen Eskişehirspor, yeni Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız’ın başında çıktığı ilk maçta Kaş Kınıkspor karşısında da taraftarı önünde 4-0 kazandı.
Kaş Kınık karşısında Siyah Kırmızılılar zorlanmadı. Diğer maçlara göre daha derli toplu oynayan bir takım izledik. Ayağa pas yapan, topa sahip olan ekibimiz gol yollarında da zorlanmadı.
Devre arasında transfer edilen futbolcuların da takıma olumlu yönde katkı vermeleri işleri daha da kolaylaştırmaya başladı.
Efsanemiz Fethi Heper’in ölümü hepimizi çok derinden üzdü. Eskişehirspor’da iz bırakan gol kralı son yolculuğuna adına yakışır şekilde uğurlandı.
‘Fethi, Nihat Ender, filelere gönder’ sloganının Fethi’si artık aramızda yok… Hayatta olan diğer değerlerimize de en iyi şekilde sahip çıkmamız boynumuzun borcu…
Duygu yüklü maçta hem iyi oynadık hem de diğer maçlar adına umutlarımızı taşıdık.
Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız, konusunda erken konuşmak doğru olmaz. Özellikle bu hafta deplasmanda oynayacağımız Fuzul Ömeranlı maçındaki performansa bakmak gerekiyor.
Takımda sanki birlik ve beraberliğin bir tık yukarı çıktığını söylemek mümkün. Kalan maçlarda da kenetlenirsek, mutlu sona ulaşan taraf oluruz.
Manavgat Belediyespor nefes kesen yarışı bırakmıyor. Bundan sonraki süreçte hata yapma lüksümüz de bulunmuyor.
Kalan 9 haftada, 4 iç saha ve 5 dış saha maçı oynayacağız.
İç sahada Anamur Belediye, 2 Eylülspor, Konya Ereğlispor ve Akşehirspor ile oynayacağız.
Deplasmanda Fuzul Ömeranlı, Keçiborlu Belediye, Tarsus İdmanyurduspor, Manavgat Belediyespor ve Mezitli 33spor ile karşılaşacağız.
Şampiyonluk yolunda 9 final maçımız var.
Bu sezon evimizdeki tüm maçları kazandık. Deplasmanda da aynı performansı gösterdiğimizde şampiyonluk bizim olacaktır.
Onun için 9 final haftasına maç maç bakmak gerekiyor. Bugünden itibaren Fuzul Ömeranlı maçını düşünmeye başlayalım.