İyi bir hava yakaladık

Şampiyonluk yolunda ilerleyen Artıspor SK’da son haftalarda alınan başarılı sonuçlarda kuşkusuz en büyük pay Başkan Eray Saygı’ya ait. Sezon başında güçlü bir kadro oluşturup, aynı antrenör ekibiyle yola devam eden Başkan Saygı, yakalanan istikrarda büyük rol oynuyor. Alınan başarılı sonuçların kendilerini son derece mutlu ettiğini söyleyen Başkan Eray Saygı, “Özellikle son maçlarda çok iyi performans sergiliyoruz. İyi bir hava yakaladık. Bu havayı lig sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Hedefimiz ligi 1.ci bitirmek

Başkan Saygı, "Hedefimiz birinci olarak, ligi tamamlamak. Yönetim, teknik kadro ve oyuncu grubumuz buna fazlasıyla inanıyor. Önümüzde önemli bir Büyükderespor maçı var. Galip gelip yolumuza kaldığımız yerden devam etmeyi planlıyoruz. Mücadelemiz sürecek" diye konuştu.

Üç puan istiyoruz

Kulüp Başkanı Eray Saygı, "Bizim için her maç önemli. Bunun bilincindeyiz. Oyuncularımız Büyükderespor karşısında da oyun disiplininden kopmadan doksan dakika boyunca sahada en iyisini yapacaklar. Galip gelmekten başka bir alternatifimiz yok. Üç puan istiyoruz” şeklinde konuştu.

Akif FINDIK

Kaynak: 2Eylül Haber