Türkiye İmplant Derneği Başkanı Aylin Özgür ve dernek üyeleri, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek, işitme engelli bireylerin yaşam kalitesine katkılarından dolayı kendisine “Onur Belgesi” sundu.

Belgeyi takdim eden Türkiye İmplant Derneği Başkanı Aylin Özgür, Büyükerşen’in bu alandaki duyarlılığının ve liderliğinin, sayısız bireyin hayata sesle bağlanmasına vesile olduğunu belirtti. Özgür konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“İşitme yetersizliği bulunan bireylerin yaşamında yarattığınız fark, yalnızca sunduğunuz hizmetlerle değil; topluma kazandırdığınız umut ve güvenle de kalıcı izler bırakmıştır. Bu belge, özverili çalışmalarınızın ve insan hayatına dokunan katkılarınızın bir nişanesi olarak, şükran ve takdirle sunulmaktadır.”

Eskişehir'de kaldırımlar yine çöp içinde Eskişehir'de kaldırımlar yine çöp içinde

Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ise yaptığı konuşmada ziyaretleri ve onur belgesi takdimi için dernek başkanı ve üyelerine teşekkür ederek, “İnsan hayatına dokunabilmişsek, sesin karanlığa karıştığı bir dünyaya umut olabilmişsek, bundan daha büyük bir ödül düşünemem. Bu onurlu belge için teşekkür ederim” dedi. 

Kaynak: Bülten