Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü'nün başarılı sporcularına yönelik Tekvando Poomse Semineri düzenlendi. Seminere katılan sporcular poomse tekniklerini işin ehlinden öğrenme fırsatı yakaladı

UYGULAMALI ANLATIM
Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü'nün başarılı sporcularına yönelik 23 Nisan Çocuk Sanat Merke- zi'nde Tekvando Uluslararası Poomse Teknik Hakemi Recep Başkan tarafından iki gün süren Tekvando Poomse Semineri verildi. Başkan, seminer süresince Tepebaşı'nın sporcularına poomse tekniklerini uygulamalı olarak anlattı.

AVRUPA'DA 8 DERECE
Seminere ilişkin açıklamalarda bulunan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Dilek Karakuyulu, kulüp olarak tekvando branşında gerek ulusal gerekse de uluslararası şampiyonalarda birçok başarıya imza attıklarına dikkat çekerek, Avrupa Şampiyonası'nda bir 1'incilik, 6 2'ncilik, bir de 3'üncülük başarısı elde ettiklerini hatırlattı.
M. Anıl AKSOY

Editör: Haber Merkezi