Şehir merkezi doldu taştı!
Eskişehir’de bayram sonrası soğuyan hava, vatandaşların sokağa çıkmasına engel olamadı. Şehir merkezindeki Hamamyolu ve İki Eylül Caddesi, gün boyu yoğun insan kalabalığına sahne oldu. Havanın serinliğine rağmen kent merkezi adeta dolup taştı.
Eskişehirliler sokakları doldurdu!
Kışlık montlarıyla caddeye çıkan Eskişehirliler, hem alışveriş yaptı hem de yürüyüş yaparak bayramın ardından açık havanın tadını çıkardı. Cadde üzerindeki mağazalarda hareketlilik dikkat çekerken, sokakta kurulan CHP çadırı da vatandaşların uğrak noktalarından biri oldu.
Esnaf yoğunluktan memnun!
Esnaf, gün boyunca süren bu canlılıktan memnun. Özellikle bayram sonrası durgunluk bekleyen dükkan sahipleri, beklenmedik bir yoğunlukla karşılaştı. Dükkan önlerinde ürünleri inceleyen vatandaşlar ve aileleri, caddeye hareket kazandırdı.
Şehirde sosyal hayat canlandı!
Gözle görülür kalabalık, şehirde sosyal hayatın yeniden canlandığını gösterdi. Ağaçların yeşermeye başladığı bu günlerde Eskişehir’in merkezinde baharın izleri görülse de hava sıcaklıkları hâlâ düşük seyrediyor. Yine de Eskişehirliler için bu durum, sokağa çıkmaya engel değil.