Türk Epilepsi ile Savaş Derneği’nin dokuz yıldır sürdürdüğü Epilepsi İçin ‘farkındalık’ kampanyasının girişimleri kapsamında, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu epilepsinin tüm dünyadaki farkındalık rengi olan mor ışıkla aydınlatılacak.

Dünya Epilepsi Günü’nde herkesi epilepsi hakkında yeni bir sayfa açmaya davet eden Türk Epilepsi ile Savaş Derneği Başkanı Prof. Dr. Nerses Bebek, “Epilepsili bireyler, herkes gibi okuyabilir, çalışabilir, başarılı işlere imza atabilir, evlenebilir ve çocuk sahibi olabilirler. Bu anlamlı günde, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu’nu mor ışıklar içinde izlerken, geçmişten gelen ön yargılarımızı bir kenara bırakmalı, güvenilir kaynaklardan epilepsi hakkında bilgi edinmeli ve bu farkındalık hareketine katılmalıyız” diye konuştu.

Anadolu Üniversitesi’nde Toplumsal Katkı Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi Anadolu Üniversitesi’nde Toplumsal Katkı Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi

28088D3C A72F 467A 9Afc 8799Bbfdf4B0 (1)

Muhabir: Can HACIOĞLU