Son yerel seçimde CHP’nin Seyitgazi Belediye Başkan aday adayı olan, Eskişehir Seyitgazililer Vakfı başkanlığı da yapan Süleyman Sırrı Kabadayı, 5 yıldır okul müdürü olarak görev yaptığı Eskişehir Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki bu görevinden ayrıldığını sosyal medya hesaplarından duyurarak,” 2019 yılında görevlendirildiğim Eskişehir Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ilk dönemimi bu yıl tamamladım. Bu okulda ikinci dönem görevlendirilmemem sebebiyle kendi tercihimle görevlendirildiğim Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürlüğüne 16 Temmuz 2024 tarihi itibariyle başladım”dedi.

Aile ve dostlardan özür

Kabadayı, sosyal medya hesabındaki açıklamasının devamında ise şunları söyledi:”Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görev yaptığım 5 yıl içinde 27 maddede özetlemeye çalıştığım işlerin gerçekleştirilmesinde bana destek olan Milli Eğitim Bakanlığı, Eskişehir Valiliği, Odunpazarı Kaymakamlığı,İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticilerine ve Çalışanlarına, Okulumuzda görev yapan idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve bağlı odaların yöneticilerine ve üyelerine, işbirliği içinde olduğumuz 1200’ü aşkın kamu ve özel sektör kuruluşu yetkililerine çok teşekkür ederim. Bu çalışmaları yaparken yeterince zaman ayıramadığım Ailem ve dostlarımdan özür diliyorum.”

Halkımıza zor günlerde destek olduk

Kabadayı, 2020 yılındaki pandemi sürecinde Okulun atölyelerinde 350 bin maske ve tonlarca dezenfektan ürettiklerinin de altını çizerek halkın sağlığının korunmasına kakı da bulunduklarını söyledi. Hatay depreminde de Samandağ da seyyar mutfak kurduklarını dile getirdi.

Can HACIOĞLU

Kaynak: Can Hacıoğlu