Çok sayıda sporcu var

Eskişehir’in güzide spor kulüplerinden DSİ Bentspor, bu sezonda bünyesinde açtığı Yaz Futbolu ile yeni yetenekleri Eskişehir ve Türk sporuna kazandırmak için yoğun program uyguluyor. Bu doğrultuda gerçekleştirilen Yaz Okulu eğitimlerine ilgi büyük olurken çeşitli yaş gruplarında çok sayıda sporcu, haftanın 4 günü deneyimli antrenör kadrosundan futbolun inceliklerini öğrenip kendilerini geliştiriyorlar.

Elit gruba alınacaklar

Her yaz olduğu gibi DSİ Sahası’nda gerekleşen çalışmalarda Antrenörler Özcan Canbek, Faruk Kırca, Dündar Zeybek, Metin Aldemir ve Sefa Altıntaş öğrencileri ile yakından ilgilenerek deneyimlerini aktarıyorlar. Yapılan antrenmanlarda disiplini elden bırakmayan antrenörler Ağustos ayında bazı yaş gruplarında yeni ekipler oluşturacaklar. Yaz döneminin ardından yetenekli görülen oyuncular ise elit gruplara alınacaklar.

Çalışmalar yolunda gidiyor

Çalışmaların son derece olumlu yönde gittiğini söyleyen DSİ Bentspor antrenörlerinden Metin Aldemir “Futbol yaz okulunda bu yılda yetenekli sporcularımız var. Yetenekli görülenler elit gruplarımıza dahil edilecek. Onları yarışmacı grupta da değerlendireceğiz. Kış sezonunda da oyuncularımız ile yola devam edeceğiz. Yaz boyunca onlara futbolun güzelliklerini öğretmek için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.

Akif FINDIK

Kaynak: Akif Fındık