Sıkı hazırlık var
Hafta sonu ligde Amasyaspor ile karşılaşacak Anadolu Üniversitesinde hazırlıklar devam ediyor. Anadolu Üniversitesi sahasında gerçekleşen çalışmalara tüm futbolcular katılırken, hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi.
Hırs ve azim
Yardımcı Antrenörler Kerem Atalan ve Kerem Gezer yönetiminde yapılan idmanlarda futbolcuların hırsı ve azmi dikkat çekiyor. Ligde son maçında deplasmanda Eynesil Belediyespor’a 1-0 mağlup olan Anadolu Üniversitesi bu yenilgiyi telafi etmeyi hedefliyor.
Hedef üç puan
Takımda zorlu karşılaşma öncesi eksik bulunmuyor. Başkan Galip Özsarı, ligde çıkışa geçmek istediklerini, Pazar günü oynayacakları Amasyaspor karşılaşmasında hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi. Özsarı oyunculara güvendiğini, haftayı güzel bir sonuçla tamamlayacaklarına inandıklarını belirtti.
Maç Pazar günü
Pazar günü Osmangazi Üniversitesi Sahasında oynanacak mücadele saat 14:00’de başlayacak. Anadolu Üniversitesi ligde 22 puanla altıncı sırada bulunuyor. Zorlu karşılaşmayı çok sayıda sporseverinde yakından takip etmesi bekleniyor.
Akif FINDIK