
Eskişehirspor’da yılan hikayesine dönen Sissoko’nun durumu netleşti. Oyuncu alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle TFF’ye başvurarak sözleşmesini tek taraflı feshetti
TEK TARAFLI FESİH
Siyah Kırmızılı takımda Sissoko sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrıldı. Bir süredir takıma katılıp katılmayacağına dair farklı spekülasyonlar çıkan Filidişi Sahilli oyuncu alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle TFF’ye başvurarak sözleşmesini feshetti. Adı bir süredir İzmir temsilcisi Altay’la anılan 28 yaşındaki oyuncunun sonraki durağının hangi takım olacağı bilinmiyor.
HEP BÖYLE YAPIYOR
Fildişi Sahilli yıldız 2018-19 sezonunda transfer tahtası açıldıktan sonra 14 maçta forma giymiş ve Şimşekler’e 4 gol, 4 asistlik katkı sunmuştu. Eskişehirspor’un hücum varyasyonlarında önemli yer tutan tecrübeli oyuncu sezon sona erdikten sonra alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle de Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurmuş ve bir miktar ödeme almıştı.
M. Anıl AKSOY
Henüz yorum yok